Uw pakket wordt binnen 1-2 dagen verstuurd. 1+1 GRATIS met onze kortingscode: sinterklaas2021

Meestgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd zijn de kaarten leuk? 
Nou eigenlijk al vanaf een paar maanden. Het kind reageert op de plaatjes en op het zingen. Iets later kunnen ze de kaarten zelf vasthouden, en weer wat later, kiezen ze zelf de kaarten uit en lopen ze er mee rond. (Of ze spelen er winkeltje mee, wat ook wel eens bij ons thuis voorkomt)

Kunnen de kaarten tegen water?
Een paar spatjes op de kaarten veeg je er zo af omdat de kaarten gecoat zijn, maar de kaarten zijn van stevig karton en dus kan je ze niet in bad meenemen.

Zijn de liedjes ook te beluisteren?
Één van de belangrijkste redenen voor het maken van deze kaarten is om het mens op mens contact zo groot mogelijk te houden. Juist de interactie tussen ouder en kind is zo kostbaar, en dus hebben we bewust besloten geen muziek erbij te leveren. Mocht je de liedjes niet kennen en wat hulp nodig hebben: Speciaal voor jou hebben we een playlist aangemaakt op Spotify. Zoek op Zingmetmij liedjeskaarten en je vind een speellijst met alle liedjes erop.

Hoe snel gaat het verzenden?
Zodra wij de bestelling binnen krijgen gaan we voor je aan het werk. Dezelfde of de volgende dag op z'n laatst leveren we de producten af bij PostNL.Die gaat dan weer z'n uiterste best doen het zo snel bij jou thuis af te leveren.

Waar zijn de kaarten gemaakt?
De kaarten zijn in Nederland gemaakt! Lekker lokaal, proberen we het product zo groen mogelijk te houden. Zo zijn de kaarten ook van gerecycled karton gemaakt

Hoe groot zijn de kaarten?
Het doosje is 16 cm hoog, 11 cm breed en 4,3 cm dik. De kaarten zijn dus iets kleiner.